IFRS pensioen

De waardering van uw pensioenregeling volgens IFRS of andere internationale boekhoudregels is meestal kostbaar en tijdrovend. De benodigde gespecialiseerde kennis is schaars en volgens de economische principes dus duur. Zo was het tot nu toe. Maar bij LNBB actuarissen + pensioenconsultants is dat anders.

Tot 50% voordeliger

Wij kunnen bogen op ruime ervaring in het maken van pensioenberekeningen volgens IAS, FAS of andere boekhoudstandaarden. Voor zowel Nederlandse ondernemingen als ondernemingen die onderdeel uitmaken van een internationale organisatie. Maar wij kennen niet de overhead van internationale kantoren. Gecombineerd met onze efficiënte werkwijze, resulteert dit in een scherpe prijs en een verrassend korte doorlooptijd voor IFRS-pensioenberekeningen. Wij kunnen de resultaten rechtstreeks verwerken in systemen als GIQ en VINCI.


Ten opzichte van andere actuariële bureaus is onze prijs tot 50% lager. Vanaf nu kan uw accountant dus sneller over de gegevens beschikken en bent u ook nog eens een stuk voordeliger uit.


Reken zelf uw voordeel uit

U kunt zelf de proef op de som nemen. Klik hier en u ontvangt vrijblijvend een
voorstel voor een IFRS-pensioenberekening inclusief rapportage voor uw
pensioenregeling(en). Wilt u daarnaast een toelichting op onze werkwijze hebben,
dan zijn wij hiertoe graag bereid. U kunt ons natuurlijk altijd bellen of klik hier voor
een verzoek per e-mail.

English versionIFRS_pension.html